Cara besarkan zakar

May 1st, 2010

panjang zakar

Pelbagai teknik digunakan untuk membesarkan saiz zakar yang kecil dan pendek. Ada yang menggunakan herba,ubat dan sebagainya. Semua cara ada kelebihannya. Tapi salah satu teknik untuk memanjangkan zakar dengan selamat adalah menggunakan teknik urutan yang betul menggunakan minyak seperti minyak lintah,minyak seperti cydgra oil dan sebagainya.

Membesarkan zakar dengan teknik urutan sepertiĀ  teknik arab sudan memang sudah terbukti sejak dahulu lagi dan diamalkan oleh semua bangsa didunia ini.

Teknik puaskan isteri Dr NK Lin

November 28th, 2009

teknik

Wow minggu ini terbit satu artikel atau ebook teknik rahsia Dr NK Lin iaitu seorang pakar andrologist yang terkenal di US.Melalui teknik anda akan diajar bagaimana ingin memuaskan isteri dan isteri akan mengangkat bendera putih tanda surrender.

Tidak percaya bukan,teknik ini tidak pernah didedahkan sebelum ini. Banyak ceritalah mana tekniknya. Nanti dahulu anda tidak perlu bersusah payah mengeluarkan wang untuk mendapatkan teknik ini kerana ia diberikan secara percuma. Boleh download disini

Tambah air mani untuk kepuasan maksimum

October 31st, 2009

sperma

Bayangkan anda mempunyai air mani yang banyak semasa klimaks. Pasti puas tidak terkata. Isteri pun puas tidak terhingga. Bagiamanakah ingin menambah dan memekatkan air mani. Mudah sahaja, biasanya air mani boleh ditambah melalui pemakanan berkhasiat serta penggunaan herba yang boleh menambahkan air mani.

Air mani yang banyak melambangkan lelaki sejati. Antara produk yang boleh menambahkan air mani adalah surbex,zemax,vimax volume. Produk ini sudah terbukti menambahkan air mani dengan selamat.

Petua urut zakar

August 5th, 2009

Petua urut zakar yang baik dan betul akan menghasilkan impak yang maksimum kepada pengamalnya. Ramai diantara mereka yang mengamalkan teknik yang betul telah berjaya memanjangkan zakarnya secara semulajadi. Oleh itu adalah penting mengetahu teknik urut zakar yang betul untuk memanjang dan membesarkan zakar

Panjang dan besarkan zakar!

July 26th, 2009

Bagi lelaki sejati,masalah panjang dan besarkan zakar ini adalah suatu isu hangat yang sentiasa diperdebatkan. Ini kerana pada zaman sekarang ini wanita suka dan mengidamkan lelaki yang mempunyai zakar yang kuat,panjang dan besar. Bukan terlalu besar sehingga menyusahkan. Oleh itu lelaki yang lemah alat kelakian akan berkemungkinan besar menghadapi masalah dalam hubungan seks.

Kadangkala perkara ini akan menganggu emosi dan memberi tekanan kepada lelaki. Memuaskan isteri daripada segi batin adalah penting.Apa gunanya wang dan harta bertimbun.Jika dalam aktiviti seksual anda sebagai lelaki selalu mengangkat bendera putih tanda menyerah kalah. Keegoaan lelaki selalu membawa mereka kepada masalah yang lebih serius. Peristiwa isteri bermain kayu tiga dan bermain luar bukan sahaja bertambah sekarang. Ini kerana kegagalan lelaki mengenal pasti kelemahan dan kekurangan ilmu untuk memberi kepuasaan maksimum kepada isteri tercinta.

Oleh itu adalah menjadi tanggungjawab lelaki mencari jalan penyelesaian supaya akan dipandang sebagai lelaki sejati.Teknik urutan zakar sudah menjadi amalan masyarakat dahulu kala dan sudah terbukti turun-temurun berkesan memanjang dan membesarkan zakar.

Video dalam program Teknik Sudan

July 22nd, 2009

Mari tonton salah satu video dalam program Rahsia Teknik Sudan.Mesti anda teruja lepas ini. Pelbagai teknik dan program dibekalkan mengandungi video-video yang membuat anda tidakĀ  senang duduk ingin mencubanya. Banyak lagi teknik yang terbukti berkesan akan dibongkar.

Pesanan sekarang disini dan anda dapat mencapai impian anda

Mengapakah lelaki sering tewas?

July 19th, 2009

Mengapakah lelaki sering tewas diranjang? Perkara ini nampak sebagai guraun atau lawak jenaka. Bagaimanakah dengan keratan akhabar dibawah:

lelaki

Sudah tentu mengejutkan bukan! Ramai diantara lelaki di Malaysia yang menghadapi masalah ini tetapi mereka hanya berdiam diri dan tidak mahu mengaku tentang kejantanan mereka. Akhirnya isteri mereka yang menderita disebabkan keegoan mereka. Ada yang lebih mengharukan,didapati isteri “makan luar” bersama lelaki lain. Wah parah ni! Kalau dahulu hanya lelaki sahaja yang “makan luar” tetapi sekarang golongan isteri sudah pandai “makan luar”

Salah siapa? kalau bukan golongan lelaki.Oleh itu, golongan lelaki seharusnya mencari jalan untuk mengtasi masalah mereka.

Rahsia lelaki panjangkan alat kelakian

July 18th, 2009

tas

Sudah menjadi lumrah lelaki. Mempunyai alat kelakian yang panjang dan besar menjadi idaman dan impian setiap lelaki sejati. Melalui kajian yang dibuat, wanita suka dan amat meminati lelaki yang mempunyai alat kelakian yang panjang,besar dan kuat.

Oleh itu, setiap lelaki akan berusaha untuk mencapai impian supaya alat kelakian menjadi gagah dan perkasa serta besar dan panjang. Pelbagai cara dan method dicuba untuk mencapai impian ini. Melalui kajian yang telah dilakukan diseluruh dunia ini. Setiap bangsa dan kebudayaan mempunyai cara yang tersendiri memanjang dan membesarkan alat kelakian.

Tahukah anda salah satu method atau cara yang terkenal adalah daripada kaum Araab Sudan. Malah kaum ini telah diiktirafkan oleh guiness book of record adalah lelaki yang mempunyai alat kelakian yang besar dan terpanjang didunia. Bertitik tolak daripada pengiktirafan yang diberikan.Maka teknik yang mereka gunakan ini telah digunakan pakai oleh seluruh bangsa didunia ini dan digabungkan dengan teknik moden daripada bangsa-bangsa lain didunia ini untuk mencapai kesan maksimum.Maka lahir teknik arab sudan yang terkenal itu